2021 | MANERES DE MIRAR: LA MIRADA VERS EL VERD URBÀ


El dijous 3 de juny de 2021 es va inaugurar l’exposició ‘Maneres de mirar: la mirada vers el verd urbà’, amb dibuixos i pintures dels socis i amics d’AxA, a la Galeria H2o de Barcelona.

Aquest nou recull de dibuixos te l’objectiu d’aprofundir en un tema fonamental, la necessitat d’acostar la natura a la ciutat com a eina de transformació i millora de les ciutats compactes.

Un procés que és indispensable per aconseguir un increment d’espai públic verd i de qualitat, ja que una infraestructura verda fa la ciutat més amable i crea habitats més atractius. Enfront de la manca de grans parcs en les nostres ciutats, de clima mediterrani, l’articulació dels petits jardins i els espais verds fragmentats amb els corredors verds urbans, poden esdevenir una estratègia clau per millorar les ciutats, tot fent èmfasi en la seva renaturalització.

Quina és la visió dels arquitectes sobre aquesta temàtica d’actualitat? L’exposició ‘Maneres de mirar’ pretén ser una mostra de com els arquitectes expressen la presència del verd a l’hora de dissenyar els espais urbans i conseqüentment, reflexionar per fer de la ciutat un espai més amable i saludable.

Aquesta mostra te la voluntat de seguir expressant idees i pensaments a través del dibuix, una eina pròpia de l’arquitecte, que en aquest cas vol anar més lluny de la mera habilitat expressiva.

 

Del 3 al 19 de juny

Galeria H2o, Verdi 152 Barcelona

 

Recull de premsa:

https://www.independent.cat/opinio/49736/pintures-i-dibuixos-dels-arquitectes-axa