2017 | MANERES DE MIRAR


El divendres 1 de desembre de 2017 es va inaugurar l’exposició ‘Maneres de mirar’, amb dibuixos i pintures dels socis i amics d’Arquitectes per l’Arquitectura, a la Galeria Víctor Saavedra de Barcelona.

El dibuix ha representat per a molts de nosaltres una de les primeres aproximacions al coneixement del nostre entorn, i des de la condició d’arquitectes i dissenyadors, també ha comportat la primera construcció de moltes de les nostres arquitectures. El dibuix no és solament un magnífic intermediari entre el món de les idees i la realitat. El dibuix es converteix, moltes vegades, en l’estimulant i decisiva recerca d’aquesta realitat.

Aquesta no vol ser solament una exposició de dibuixos i pintures. Vol explorar les diverses formes d’aproximar-se a la realitat des de una multitud de visions personals. Una manera d’entendre i argumentar des d’òptiques molt diferents, les múltiples i diverses interpretacions de la realitat.

Arquitectes per l’Arquitectura vol donar a conèixer aquest món reservat i moltes vegades desconegut dels nostres amics i associats, mostrar les diverses maneres de mirar d’un seguit d’arquitectes i dissenyadors que entenen el dibuix més enllà de la seva autonomia i representativitat.

 

Del 1 de desembre de 2017 al 7 de gener de 2018

Galeria Victor Saavedra, Enric Granados 97 Barcelona

 

Recull de premsa:

http://arqxarq.es/feina-artistica-mes-intima-dels-arquitectes-antoni-ribas-tur-sobre-lexposicio-maneres-mirar/

http://arqxarq.es/arquitectura-y-dibujo-le-corbusier-arquitecto-pintor-y-maneres-mirar-agenda/

http://arqxarq.es/versatilitat-darquitecte-sobre-lexposicio-maneres-mirar/